doofpot

Beste Mevrouw P. het werkt nog steeds niet met die plee!

12 februari 2018 door @doofpotwmo

I’m gonna leak something because it’s all about P’s! Because, Mrs. P, I still can’t take a decent pee!

Na jaren is dan eindelijk de natte cel aangePast inclus het ‘gemak’ wat al jaren voor talloze ongevallen en blijvende letsels heeft gezorgd, alsmede de bedlegerigheid die nu al 614 dagen voortduurt zoals u allen bekend.

Op mijn P-pot ligt alsinds jaar en dag een WC-Vamat automaat die in 2012 vervangen is wegens totale slijtage. Vanaf dat moment heeft de Firma P. U direct duidelijk gemaakt dat de P-Pot niet geschikt is voor het gewijzigde model van de WC-Vamat (hierna te noemen de P-Spoeler)

De gemeente Leudal deed niets met de frequente en jarenlange aPPeals dat het sPoelwater van de P-Spoeler heeft jarenlang meer langs de Pot dan langs mijn P. gelopen waardoor niet enkel de bruikbaarheid van het aPParaat ernstig onder de norm was. Maar dat niet alleen, de veiligheid was ten hemel schrijnend slecht en leidde van de ene tot de andere valPartij zoals u jarenlang gemeld is.

Enfin.

 

Geen P-lee

Tijdens de aanPassing van de natte cel wordt de bestaande P-Spoeler, inmiddels vergeven van de schimmel en bacteriën herPlaatst.Althans zo was de Planning.

Althans dat was zo de bedoeling tot we tijdens de verbouwing tegen een Probleem stuiten namelijk dat de elektrische bediening in het wandreservoir een no-go is en vervangen moet worden door een P-neumatische. En moest daar Per direct naar gekeken worden oPdat er niet nadien weer alles uitgebroken zou moeten worden.

En mailde ik u op 7 november 2017 dat de bouw stoP zou komen liggen omdat zonder beoordeling door de Firma P. De tegelzetters niet aan het werk zouden kunnen waarop u Per ommegaande mailde de firma P. te contacteren waarvoor mijn dank.

(Even voor de duidelijkheid en uw beeldvorming: zonder tegels hangt er nog geen P-pot, noch een P-automaat want die lag bij de aannemer in de loods)

 

De Firma P.

Na contact met R.R. van firma P. Zei deze toe daags erna het P-robleem te komen bekijken opdat de aanPassingen geen vertraging zouden o-P-lo-P-en.

RR van firma P. Stond s’morgens vroeg de dag erna al aan de voordeur. Maar aannemers beginnen vroeg en wat werklui en de voorman waren al aanwezig toen Dhr. RR van firma P zei: “Ik heb uitdrukkelijke opdracht gekregen van de gemeente dat ik alleen de P-bril mag vervangen want u bent al te duur” En alhoewel u uitblijft ontkennen mrs.P, er waren getuigen bij die uitspraak aanwezig.

Zodat er geen onduidelijkheid bestaat over de ‘observatie’ van firma P: De WC-Vamat lag bij de aannemer, er was in het geheelden P-Pot, er was enkel een reservoir ingebouwd en daar moest iets in veranderd worden waartoe RR van Firma P. belde met Geberit voor de exacte bestelnummers zodat de. Loodgieter die kon bestellen: te weten een pneumatische drukknop en een pneumatische aansturing die de elektrische zou vervangen. Dat heeft u geen geld gekost dat heeft de aannemer voor zijn rekening genomen.

RR van firma P heeft de P-automaat dus niet eens gezien, maar de opdracht die u gegeven had was ‘duidelijk’

Ondanks de schimmel en voortdurende aanhoudende nier/bekken en overige infecties ten spijt werd op 20 november 2017 een offerte uitgebracht voor een P-bril en controle van de werking van de wc-vamat. Waarbij ter voorkoming van herhaling over het disPuut P-Pot RR een duidelijke boodschap bij u achterlaat welke P-pot en waarom dat die moet zijn. oPdat gelijk duidelijk is waarom die oude P-Pot nooit functioneerde maar dat terzijde.

 

De mail:

 

So mrs. P watch while I show, all the P-facts on a row!

  1. Er is dus niet gekeken naar de P-spoeler, maar de Pneumatische Problematiek: het DRUKKNOPJE
  2. Er is derhalve NIET geconstateerd dat de P-spoeler verre van Perfect was
  3. Er is ènkel gehoor gegeven aan uw strikte oPdracht: offerte voor een P-bril en controle en verder NIETS!
  4. De controle die vast moet stellen wat er wel niet functioneert niet plaatsgevonden heeft VOOR die offerte
  5. En die offerte ZONDER voorafgaande beoordeling aan mij gezonden is 2 weken na uw verzoek aan firma P.

 

De P-offerte

 

ChaPo!

U was wel snel! Dat moet ik toegeven mrs. P. Want binnen 1 dag heeft u oPdracht gegeven aan firma P. En ontvingen we een oPdrachtbevestiging. Die evenmin niets aan die verbeelding overlaat van wat u zegt en ‘graag betalen voor we komen’!

Dan krijgen we op 24 November 2017 te horen dat firma P. Pas op 18 december 2017 kan komen.

Pot-verdriedorie wat een vertraging als je al een maand bloed P’ee’t.

Dan stuurt firma P. Een factuur vooraf te betalen alvorens men uberHaupt een afspraak inPlant. Ik weet niet hoe het staat met de BKR notering van de gemeente maar de mijne is Prima, dus beetje vreemd dat deze firma eerst Pecunia wil zien voor ze een P-spoeler komen controleren maar dat terzijde.

 

Zuerst bezahlen ja!

Op 30 november 2017 stuur ik u dan die factuur omdat die vermeld ‘waterfilter schoonmaken’ wat niet besproken is, en leg ik u nogmaals uit dat de toilet hoorde jarenlange continue lekkages vol met schimmel zit, inclusief de droogautomaat en dat dit al sinds 2012 bij u bekend is. Zelfs de indicatiearts vond dat niet gezond want toen uw 7 koppige taskforce op 23 november 2017 hier stond heeft u allen die P-Spoeler kunnen aanschouwen.

Op 7 december 2017 stuur ik u wederom een email dat ik een vreemde brief van firma P heb ontvangen dat de factuur die ik een week ervoor aan u gezonden heb nog niet betaald is. Waarop u Pragmatisch Per direct de back-office contacteert en mij meedeelt dat de factuur dezelfde week nog overgemaakt zal worden.

 

P-Day!

Eindelijk 18 december 2017 en de firma P.

De monteur heeft de door u bestelde bril vervangen en wat gerommeld aan de P-spoeler. Wat geveegd over de schimmel en het was verder P-P-P-P-P-P-Primaaaa!

Niet dus.

Op de werkbon heb ik nog geschreven dat het P-robleem niet oPgelost was.

  1. De Pneumatische drukknop werkt niet naar behoren, daar moet je 10, 20, 30 keer oP drukken, of tot je het opgeeft omdat je handen het niet meer willen doen. Dat is dus niet oké mw P!
  2. De droger is niet gefixt. (Toegegeven die monteur van firma P. Is een genie.Waar een ziekenhuis een kweek nodig heeft om bacteriën te ontdekken en hoe schadelijk die soort is, al die zaken vereisen normaliter een kweek. Maar een Poets-laP doet de truc dus ook, zij het niet afdoende
  3. De monteur merkt oP dat ik maar van de P-spoeler moet wiPPen voordat die in droogstand gaat! Nou wiPt er hier weinig nowadays! Dus dat is niet adequaat.
  4. Om te voorkomen dat de P-sPoeler begint aan de droogbeurt is de wasbeurt verlengd oPdat ik meer tijd heb eraf te komen, zij het dat het contact Pas verbroken wordt als ik er eindelijk af ben, en dat is met een natte rug.

 

En alweer Prevaleert hier het Primaat goedkooP en niet adequaat.

Beste mevrouw P, ik neem aan dat u nu helder is dat dit ‘gezeik’ over P-Potten sinds 2012 nu wel eens oPgelost mogen worden, en dat u firma P niet 210,75 Ex BTW betaald heeft om met een Poetslap over een nog steeds malfunctionerende P-otomaat te vegen en enkele smart-ass oPmerkingen weg te komen terwijl ik de P-droger nog stèèds niet kan gebruiken. Dus de P-otomaat werkt maar half.

Inmiddels ben ik 9 antibiotica kuren verder, bezig aan de tiende, zijn we zo’n 3 maanden en wat dagen verder en inmiddels 2 maal a raison de 700 Euri Per ambulance naar het hos-Pee-taal gebracht en is het P-Probleem nog steeds niet oPgelost.

So dear Mrs. P, denkt u even mee?

Sincerely,

@doofPotwmo

%d bloggers liken dit: