doofpot

De Gemeente Leudal acht zichzelf niet in gebreke. In dit bezwaarschrift stel ik van wel. Wat denkt u?

Door @doofpotwmo | 2 mei 2018

 

Al meer dan een jaar wacht ik op zorgvuldige herindicaties van zorg bij ernstig progressief handicap. Ondanks meerdere gesprekken sinds het 15 maand lange communicatie-embargo wat opgelegd was door de gemeente Leudal, wordt er in het Leudalse gemeentehuis wel veel over, maar weinig met mij gesproken, geen verplichte verslaglegging  nagekomen en vooral datgene wat ik bij te dragen heb genegeerd.

So have it your way Leudal! Vandaag hebben wij gezien de aanhoudende misstanden derhalve een bezwaarschrift opgesteld en ter gemeentehuis afgeleverd. Gezien het doofpotgehalte van de behandeling door Gemeente Leudal gaat dit bezwaarschrift in het geheel online.

Lees en huiver, zo rolt gemeente Leudal:.

 

Het bezwaarschrift dd 2 mei 2018

De bijlagen

In verband met privacy zijn alle bijlagen afgebeeld behoudens de medische rapportage en het in bezwaarschrift benoemde besluit van 2 oktober 2017, die op verzoek (gebruik daartoe het contactformulier) geanonimiseerd toegezonden kunnen worden.

Klik op de afbeeldingen om deze in volledig scherm te bekijken

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: