doofpot

Video | Met wie heeft u nog een appeltje te schillen?

Bel of mail het Nationale Zorgnummer en vertel met wie u een appeltje te schillen heeft en waarom. U krijgt advies en uw melding helpt ons om op te komen voor uw belangen en die van mensen met soortgelijke problemen. Ook maakt u in de maand van uw melding kans op een heerlijke appeltaart! Kijk op https://nationalezorgnummer.nl/

Loopt u ergens tegenaan op het gebied van zorg, ondersteuning en participatie? Heeft u bijvoorbeeld een fysieke of psychische aandoening en loopt u daardoor tegen problemen aan bij uw werkgever? Bent u het niet eens met een vergoeding door uw zorgverzekeraar? Of verschilt u van mening met uw arts en heeft u het gevoel dat u tegen een muur praat? Bel het Nationale Zorgnummer. Het Nationale Zorgnummer is de gezamenlijke hulp- én meldlijn van Ieder(in), MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en Patiëntenfederatie Nederland.

http://www.nationalezorgnummer.nl
0900 23 56 780

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: