doofpot

Maassluis: Jongen bedreigt vrouw in rolstoel met een mes

Foto ter illustratie. © ANP

Een tiener heeft vanmiddag in Maassluis twee keer geprobeerd onder bedreiging van een mes vrouwen te beroven, waaronder een vrouw in een rolstoel. Bij een van de twee pogingen maakte hij een telefoon buit.

Rond 12.50 uur werden twee vrouwen, waarvan één in een rolstoel, door een jongen bedreigd met een mes. Toen bleek dat geen van de twee een telefoon bij zich had, rende de jongen direct weg.

 

Twee uur later herhaalde dit scenario zich min of meer. Op de Sparrendal bedreigde een jongen weer een dame met een mes. Deze keer rukte hij de telefoon uit de handen van de vrouw, waarna hij er vandoor ging.

 

De politie denkt, op basis van de signalementen, dat het om dezelfde dader gaat. Het gaat om een blanke jongen van ongeveer 16 jaar met blond haar en droeg hij een zwarte trui en een lichtblauwe broek.

%d bloggers liken dit: