doofpot

#Facepalm-Award voor @Gemeente_LV: Rolstoeler geweigerd op buslijn 46

Bus 46 is geen oplossing voor minder validen die van het openbaar vervoer gebruik willen maken maar tramlijn 6 niet inkomen omdat de haltes tussen Leidsenhage en het eindpunt in Leidschendam-noord niet zijn aangepast.

Vlietnieuws | 23 augustus 2017

Dat heeft een lezeres van Vlietnieuws.nl laten weten. Zij zit zelf in een rolstoel. Ze wordt op buslijn 46 geweigerd.

tram

De dame reageerde op een initiatief van PvdA-gemeenteraadslid Marjan van Giezen. Die pleitte er onlangs voor de haltes van tram 6 zo snel mogelijk aan te passen. Nieuwe trams met een verlaagde instap komen volgens concessieverlener Metropoolregio Rotterdam Den Haag en de HTM pas na 2024 op deze lijn.

De Metropoolregio liet al eerder weten dat de betrokken mensen maar bus 46 moesten pakken.

%d bloggers liken dit: