doofpot

#Facepalm-Award voor @albertheijn: Ouderen geen doelgroep?

Ingezonden brief | Sneeker Nieuwsblad | 23 Aug 2017

Regelmatig bestel ik mijn boodschappen on line bij Albert Heijn. Erg gemakkelijk als je niet regelmatig zelf naar de winkel kunt. Er zijn uiteraard ook wel wat beperkingen; b.v. het minimum bedrag van € 70,00 voor een bestelling is best hoog. Maar dat neem je op de koop toe; kwestie van plannen.

Van Albert Heijn kreeg ik (als online besteller) een e-mail met de vraag mee te werken aan een onderzoek. AH geeft aan: “Omdat we elke dag onze dienstverlening willen verbeteren, hechten we veel waarde aan de feedback van onze klanten.”

Ook omdat we toch een paar opmerkingen hebben naar aanleiding van de slechte laatste leverantie, wilde ik wel medewerking verlenen. Dus ging ik naar de vragenlijst.

Vraag 1: was de vraag of ik (mede) bepaal waar wat wordt gekocht. Ja dus.

Vraag 2: je leeftijd. 82 dus.

Toen de mededeling dat ik aan het eind van het onderzoek was en dat er geen vragen meer voor mij zijn. “U valt buiten de beoogde doelgroep.”

Wat deelt AH mij mee? Dat ik als 82 jarige klant met zeer regelmatige bestellingen niet interessant ben. AH heeft geen behoefte te weten hoe ik over dit bedrijf denk naar aanleiding van regelmatige ervaringen. Nou. Dan toch maar eens kijken of je wel interessant bent voor bijvoorbeeld JUMBO.

Want de animo om nog zaken met AH te doen is tot 0,0 teruggebracht.

Sneek, Peter Aertssen

%d bloggers liken dit: