doofpot

Bos bloemen kost 83-jarige vrouw 1000 euro

ZAANDAM – Een 83-jarige vrouw uit Zaandam is afgelopen week slachtoffer geworden van oplichting.

NH Nieuws | 30 Aug 2017

Afgelopen maandag werd er bij de vrouw aangebeld. Voor de deur stond een bezorger met een bosje bloemen. Het bloemetje zou van de vorige werkgever van haar man zijn. Ze hoefde alleen de verzendkosten van 1,95 euro te betalen.

Nadat de vrouw dit had gedaan, vertrok de bezorger. Later kwam ze erachter dat er maar liefst 1000 euro van haar rekening was geschreven. De pinpas die ze terug had gekregen, bleek niet haar eigen pas te zijn.

Op Facebook waarschuwt de politie voor de oplichtingsmethode.


Lees meer

De Babbeltrucs : Hou jezelf veilig & deel zodat anderen dat ook blijven! 
Inclusief  video’s

sharingcaring

%d bloggers liken dit: