doofpot

#Facepalm-Award voor @MedipointNL: Mw. Peters (91) zit al een jaar in een slechte rolstoel

Foto ter illustratie. © Thinkstock

MIDDELBURG – To Peters (91) zit al een jaar in een slechte rolstoel. Ondanks vele bezoeken van monteurs. De directeur van Medipoint belooft dat ze deze maand nog een nieuwe krijgt.

 

,,Want de rolstoel die we vorig jaar leverden is niet goed. Ondanks alle inzet van monteurs gaat het niet lukken haar huidige stoel zó te maken dat mevrouw Peters daar goed mee naar buiten kan”, zegt algemeen directeur René Martens van het bedrijf Medipoint, dat zorg- en verpleeghulpmiddelen verhuurt en verkoopt.

 

In één jaar tijd kwamen de monteurs van het zorgbedrijf meer dan twintig keer over de vloer bij de Middelburgse. Vorig jaar september kreeg de bewoonster van Hof Ter Veste een nieuwe rolstoel, omdat de oude was versleten.

Vanaf het allereerste moment bleek dat de nieuwe niet voldeed. De stoel was te smal, niet aangepast aan de lengte van haar rug en had een te lage instap. Daar komt bij de dat accu hapert evenals de ‘lift’ voor haar benen. Ze zegt met een grote zucht dat de vorige rolstoel prima was. ,,Maar die nieuwe? Ik heb al vele keren gebeld en ook al talloze monteurs hier binnen gehad. Maar een goede rolstoel heb ik nog steeds niet.”

 

René Martens verzekert dat mevrouw Peters voor het einde van de maand een nieuwe en goede rolstoel heeft.

 


 

Note van @Doofpotwmo:

Ik verneem graag van Medipoint wanneer het wel gelukt is een ergonomisch verantwoorde èn adequate rolstoel te leveren en Mw. Peters weer naar buiten kan zodat de lezers van deze blog op de hoogte worden gebracht van de afwikkeling.

 

sharingcaring

 

%d bloggers liken dit: