doofpot

Info & kosten GPK per Gemeente – 2017

In het eerste kwartaal van 2017 heeft Efdrie onderzoeksbureau een landelijk onderzoek uitgevoerd naar de informatievoorziening door Nederlandse gemeentes over de aanvraag van de Europese gehandicaptenparkeerkaart voor bestuurders (hierna te noemen: GPK). Doel hierbij is een beeld te schetsen van de kwaliteit van de informatievoorziening van gemeentes over de GPK. (Bron Efdrie)

Dit is toegespitst op twee onderdelen:

  1. De duidelijkheid van de communicatie van de randvoorwaarden die aan de verstrekking van de GPK verbonden zijn
  2. De informatievoorziening ten aanzien van de kosten van de GPK.

 

(Klik op het pijltje om dit document in volledig scherm te lezen of te downloaden)

 

Meer informatie

Protocol Gehandicapten Parkeervoorzieningen

Door de Vereniging van Indicerend en Adviserend Artsen.  Mocht u problemen ervaren bij de aanvraag van uw GPK,wellicht dat dit document u nadere informatie kan geven over de werkwijze en richtlijnen inzake het recht op een GPK op basis van deze protocollen.

(Klik op het pijltje om dit document in volledig scherm te lezen of te downloaden)

sharingcaring

%d bloggers liken dit: