doofpot

Raadslid van de Week: Joost van der Stappen – Progressief Akkoord Leudal

Raadslid Joost van der Stappen in het Limburgse Leudal steekt zijn nek uit voor het standpunt van zijn partij Progressief Akkoord Leudal over het inzetten van vrijwilligers en mensen met een uitkering bij zorginstellingen en commerciële bedrijven die eerst mensen op straat hebben gezet. De partij is daar mordicus tegen. Koren op de molen van BurgerkrachtCentraal!

Bron: Burgerkracht Centraal | Door Ray Heijder 

Of dat alleen genoeg is om het eerste Raadslid van de Week bij BurgerkrachtCentraal te zijn? Nee, het gaat er natuurlijk ook om wat Van der Stappen met dat standpunt doet.

Kritisch

In VIALeudal van 13 september 2017 lees ik dat Joost van het college van Burgemeester en Wethouders het een en ander wil weten en dat mag ik graag zien! Kritisch zijn in het belang van de burgers, dat zouden veel raadsleden die inmiddels in een bestuurlijk coma terecht zijn gekomen na ontwaken ook moeten doen.

 

Betwiste partijen

Mooi, Joost van der Stappen durft (kan) de beestjes (voor een deel) bij de naam te noemen als hij namens zijn partij stelt dat de wet wordt overtreden met medeweten van [ Lees hier verder… ]

Volg voor updates: BurgerkrachtCentraal op Twitter  @socialesignalen

 

sharingcaring

%d bloggers liken dit: